Bøn for Livet.

 

Vor Frue af Guadalupe, de ufødtes Beskytter, tag under Din beskyttende kappe alle ufødte børn som er i fare for at blive aborteret, og beskyt også deres mødre. Rør med Din moderlige kærlighed disse mødres hjerter og hjælp dem til med glæde at modtage vor Himmelske Faders mest kostbare gave – Livets gave. Hjælp dem til at elske deres ufødte barn, som de bærer i deres moderliv, til at forstå, at dette barn er skabt ligesom dem selv, i Guds billede og lighed og derfor sige “ja” til Livet.

Vi overgiver også de forældre til dig, som afviste Livets gave og valgte abort, og alle dem som er involveret i at udføre aborter  og alle deres støtter. Hjælp dem til at forstå at ethvert ufødt barn er en levende sjæl, skabt af Gud, fra undfangelsens øjeblik. Lad dem forstå at abort er en synd som råber til Himlen, fordi det betyder at dræbe et smukt og uskyldigt menneske. Hjælp dem til at erkende og bekende deres synd og vælge Livet. Opnå for dem, fra den Himmelske Fader, barmhjertighed og tilgivelse.

Lad de stemmer give genlyd i hele verden, som arbejder med Livs fremmende aktiviteter, dem som taler i de stemmeløses navn. Vejled alle statslederne, så de indfører love som beskytter Livet fra undfangelsens øjeblik, således at abortens holocaust stopper.

Hjælp alle de ufødte børn som døde uden Dåbens Sakramente og og giv dem muligheden for at erfare den himmelske glæde i det evige liv, sammen med alle de Hellige i Himlen. Amen.

 

Vor Frue af Guadalupe, bed for os...

Om hvor frue af Guadalupe 

 

 

Maria-åbenbaringer i Guadalupe i Mexico i 1531.

Vor Frue af Guadalupe viste sig som den frugtsommelige Gudsmoder for den hellige Juan Diego, en chicemeca indianer d. 9. 10. og 12. december 1531 i Mexico. Hun efterlod et underfuldt billede af synet på hans kappe af kaktusfibre, en såkaldt “tilma”, og denne eksisterer stadig, og man kan se den i Vor Frue af Guadalupes basilika i Mexico City.

Jomfru Maria kom for at tilbyde tro, håb og trøst til de undertrykte indfødte i Mexico og forsone dem med deres spanske herrer/regenter/herskere. Hun standsede aztekernes blodige menneskeofringer og omvendte ni millioner indfødte i løbet af de følgende ni år.

Efter erobringen var det spanske herredømme over de indfødte så hårdt, at det var ved at komme til et blodigt oprør. Biskop Zumarrage bad Jomfru Maria hjælpe med at forhindre en opstand, forsone spanierne og de indfødte og bringe fred. Man tror, han bad om, at han måtte få roser som i sit hjemland Castillien i Spanien som et tegn på, at hans bøn ville blive bønhørt.

D. 9. december 1531 viste Jomfru Maria sig for Juan Diego, som for nylig var blevet katolik. Hun bad ham gå til biskoppen og bede ham bygge en kirke til hende på den golde bakke Tepeyac, som nu er en del af Mexico City. Jomfru Maria ønskede at vise sin barmhjertighed til alle sine børn. Den kloge biskop bad Juan om at bede Jomfru Maria om et tegn. Det gjorde Juan, og Jomfru Maria lovede at give ham tegnet.

D. 12. december viste Jomfru Maria sig igen for Juan på Tepeyac bakken og bad ham plukke de castillanske roser, som mirakuløst viste sig der og bringe dem til biskoppen som et tegn til ham om at tro på hendes anmodning. Juan samlede roserne i sin tilma og bragte dem til biskoppen.

Juan åbnede tilma´en for at vise biskoppen roserne, og til alles forbavselse viste Jomfru Marias billede sig på den. Biskoppen byggede så kirken, således som Jomfru Maria havde bedt om, og ni millioner indfødte blev omvendt og døbt i den ene, sande tro i løbet af de følgende ni år. Menneskeofringer sluttede for altid i Mexico. Vor Fru af Guadalupe, som betyder “knuser af stenslangen”, bragte den sande tros lys, knuste Mexicos falske guder og oprettede en æra af fred.

 
Billedet af Vor Frue af Guadalupe som et malet tegn.
KVINDEN STOG FORAN SOLEN. Hun var større end den frygtede Huitzilopochtil, deres krigs-solgud. HENDES FOD HVILEDE PÅ DEN TILTAGENDE HALVMÅNE. Hun havde helt klart knust Quetzalcoati, den fjerde slange-måne. STJERNERNE STRØET OVER KAPPEN. Hun var større end himlens stjerner, som de tilbad. Hun var Jomfru og Himlens Dronning for Virgo hviler over hendes skød og nordkronen på hendes hoved. Hun viste sig d. 12. december 1531, og de stjerner, som hun bar på kappen, er det stjernebillede, der viste sig på himlen den dag. HENDES KAPPES BLÅ-GRØNNE FARVE. Hun var en dronning, fordi hun bærer den kongelige farve. DET SORTE KORS PÅ BROCHEN OMKRING HENDES HALS. Hendes Gud var de spanske missionærers, Jesus Kristus hendes Søn, som døde på korset for hele menneskeheden. DET SORTE BÆLTE. Hun ventede et barn fordi hun bar det aztekiske moderskabsbælte. BLOMSTEN MED DE 4 KRONBLADE. Hun var Gudsmoder, fordi blomsten var et særligt symbol på liv, udvikling og guddom – universets cemtrum. HENDES HÆNDER ER FOLDET I BØN. Hun var ikke Gud, for der var helt tydeligt én, der var større end hende, og hun pegede med sin finger til korset på sin broche. DESIGNET PÅ HENDES ROSAFARVEDE KLÆDNING. Hun er jordens dronning, fordi hun bærer et omridskort af Mexico, som fortæller indianerne, hvor synet nøjagtigt fandt sted.
 
Billedet af Vor Grue af Gudadalupe og videnskaben.
Billedet kan til dato ikke forklares.
Billedet viser ingen tegn på forringelse efetr 450 år! Juan Diegos tilma eller kappe, som er blevet præget med billedet af Jomfru Maria, er et groft stykke stof lavet af maguey kaktus. Denne fiber smuldrer væk i løbet af 20+60 år. Der er ingen skitse nedenunder, ingen appretur og ingen beskyttende lak på billedet.
Undersøgelse med mikroskop afslørede, at der ikke var nogen penselstrøg.
Billedet synes at blive større og skifter farver på grund af en ukendt egenskab ved overfladen og det materiale, det er lavet af. Ifølge Kodan i Mexico er billedet glat og føles som et moderne fotografi. (Frembragt 300 år før fotografiets opfindelse.)
Det har aldrig været muligt at lave en nøjagtigt reproduktion af billedet, hverken med pensel eller kamera.
Man kan se adskillige billeder reflekteret i Jomfru Marias øjne. Man mener, det er billedet af Juan Diego, biskop Juan Zumarrage, Juan Gonzales, fortolkeren, og andre.
Den måde, billederne er fordrejet og anbragt på, er identisk med, hvad der fremkaldes i et normalt øje, –og det er umuligt at opnå på en flad overflade.
Stjernerne på Marias kappe falder sammen med stjernebilledet på himlen d. 12. december 1531. Alle, der i århundrederne har undersøgt billedet, indrømmer, at dets egenskaber, er absolut unikke og så uforklarlige med menneskelige begreber, at billedet kan være overnaturligt.