Nyt:

Budskab til Marija d. 25. september 2023

“Kære børn! Jeg kalder jer til at være stærke i bønnen. Modernismen ønsker at trænge ind i jeres hjerter, og stjæle glæden ved at bede og at møde Jesus. Derfor, mine kære små børn, forny bønnen i jeres familier, så at mit moderlige hjerte må fyldes med glæde, som i de første dage, da jeg havde udvalgt jer, og bønnen genlød dag og nat – og Himlen ikke var tavs men udøste sin fred og velsignelse over dette nådens sted. Tak, fordi I har svaret på mit kald.”

Budskab til Marija d. 25. august 2023

“Kære børn! I denne nådens tid kalder jeg jer til at bede med hjertet. Måtte jeres hjerter, små børn, løftes mod Himlen i bøn, så jeres hjerter må mærke kærlighedens Gud, som helbreder jer og elsker jer med uendelig kærlighed. Derfor er jeg hos jer, for at lede jer ad vejen til hjertets omvendelse. Tak, fordi I har svaret på mit kald.”

Budskab til Marija d. 25. juli 2023

“Kære børn, i denne nådens tid sender den Allerhøjeste mig til jer, for at elske jer og lede jer ad vejen til omvendelse. Bed og gør ofre for alle dem, som er langt væk og endnu ikke har lært Guds kærlighed at kende. I, små børn, vær vidner om kærlighed og fred for alle de hjerter, der ikke har fred. Tak, fordi I har svaret på mit kald.”

Klik her for at se tidligere budskaber: Budskaber 2023

eller find under overskriften Budskaber, budskaber fra tidligere år.

Kig gerne rundt på siden – måske finder du noget du ikke havde regnet med!