Nyt:

Budskab til Marija d. 25. september 2022

“Kære børn! Bed om at Helligånden må oplyse jer, så I med glæde må søge Gud og vidne om Sin grænseløse kærlighed. Jeg er med jer, små børn, og på ny kalder jeg jer alle: vær modige og bring vidnesbyrd om de gode gerninger Gud gør i jer og gennem jer. Glæd jer i Gud, og gør godt imod jeres næste, så vil det være godt for jer at være på jorden, og bed for freden,

Budskab til Marija d. 25. august 2022

“Kære børn! Gud tillader mig at være hos jer og lede jer ad vejen til fred, så at I gennem personlig fred kan opbygge fred i verden. Jeg er hos jer og går i forbøn for jer hos min Søn Jesus, så at han kan give jer en stærk tro og et håb om en bedre fremtid, som jeg ønsker at opbygge sammen med jer. Fat mod og vær ikke bange, for Gud er med jer. Tak, fordi I har svaret på mit kald.”

Klik her for at se tidligere budskaber: Budskaber 2022

eller find under overskriften Budskaber, budskaber fra tidligere år.

Kig gerne rundt på siden – måske finder du noget du ikke havde regnet med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.